RESERVEREN VERPLICHT

Bowling

Wij hebben momenteel de nieuwste versie van computerprogramma voor de bowling. De scores zijn samen met het nieuwste tekenpakket en bewegende beelden af te lezen op flatscreens. 

Voor de kinderen hebben we lichtere bowlingballen en de banen kunnen persoonlijk aangepast worden met hekjes. Je kan met de familie op éénzelfde baan komen spelen. De hekjes gaan enkel voor de kinderen omhoog. Ook al doe je niet mee, kan je toch gezellig bij de spelers zitten. 

De bowling kan ook gecombineerd worden met een etentje. Wij hebben een brasseriekaart, een all-in formule voor grotere groepen en menu’s voor speciale gelegenheden. Voor de communiefeesten hebben wij ook een aangepaste all-in formule.

All-in formule

Voor de all in formule (bowling, eten en drank aan tafel) kan je best even kijken bij gastronomie. We hebben momenteel een aantal mogelijkheden naargelang de grootte van de groep.

  • Maandsuggesties
  • Brasseriekaart
  • All in vanaf min. 15 pers. 
  • Menu’s vanaf 8 pers.
  • All in Communie


Voor verjaardagsfeestjes kan je terecht bij de kinderfeestjes onderaan de pagina.

De banen kunnen telefonisch gereserveerd worden
op het nummer 03/775.09.57

Puntentelling

Bowling

Gelieve telefonisch te reserveren!

Dropshot Beveren
Kom je met z’n tweetjes, met een paar vrienden of familieleden? Zin in een spelletje bowlen of ben je eerder liefhebber van snooker of eerder klassieke biljart, squash of iets lekker eten? Voor dit alles ben je bij 'Dropshot Beveren' aan het juiste adres.
Openingsuren
maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 14.00 u - 00.00 u
donderdag 14.00 u - 00.00 u
vrijdag 14.00 u - 00.00 u
zaterdag 12.00 u - 00.00 u
zondag 10.00 u - 21.00 u
Contacteer ons

H. Consciencestraat 45
9120 Beveren

03 775 09 57